Verzend-indicatie:

  • De glazen bollen voor maandag t/m zaterdag voor 16.00 uur besteld en betaald worden dezelfde dag nog verstuurd. Dit geldt voor 99% van alle bestellingen. Je kunt hieraan echter geen rechten ontlenen wanneer dit niet lukt. Bij spoed whatsapp Whatsapp ons of bel 0031 (0)515 700 287 ons na plaatsen van je bestelling. 

Aflevering in Nederland:

  • Je bestelling wordt na verzending meestal de eerst volgende dag (behalve op zondag) bij je aangeboden. Je ontvangt per e-mail een zogenaamde track and trace code waarmee je online de status van jouw pakket kunt volgen. Pakketten binnen Nederland worden bezorgd door POSTNL.

Je kunt aan de verzend-indicatie geen rechten ontlenen. Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Het kan dus zijn dat een artikel niet direct voorradig is in de winkel aan de Nieuwmarkt 15 in Bolsward. De klanten die geen internetbestelling plaatsen, maar op deze website een artikel hebben gezien dat in de winkel willen afhalen, willen wij dan ook adviseren om eerst even met ons te bellen of een artikel voorradig is alvorens langs te komen in de winkel. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Wij reserveren het artikel indien nodig meteen voor je.

Wanneer je betaald hebt, worden de artikelen verstuurd. De ontvangt altijd per e-mail een bericht wanneer jouw bestelling verzonden is.

Aflevering in België:

  • Je bestelling wordt per DPD of DHL verzonden en wordt normaal gesproken de eerst volgende of tweede werkdag bij je aangeboden, maar het kan soms ook 3 werkdagen duren.
  • Je ontvangt op het door jouw opgegeven email adres een bevestiging van de verzending met daarin een zogenaamde track and tracé nummer en link naar de website waar je de status van jouw pakket kunt volgen.
  • Het pakket mag niet bij de buren worden afgegeven, houd hiermee a.u.b. rekening. Indien DPD of DHL het pakket niet op het door jouw opgegeven adres kan afleveren zal het pakket 5 werkdagen in het dichtstbijzijnde afhaalpunt voor je bewaard. Je kunt het daar dan binnen 5 werkdagen afhalen, je ontvangt hierover per email bericht.
  • Na de 5 werkdagen zal het pakket automatisch naar ons retour worden gestuurd. Na ontvangst van het pakket door ons nemen wij contact met je op. Mocht je de bestelling alsnog wensen te ontvangen kunnen wij de kosten voor het retour zenden en opnieuw versturen van jouw bestelling in rekening brengen. Indien je afziet van de ontvangst van jouw bestelling zullen wij het door jouw betaalde bedrag binnen 1-3 werkdagen terugbetalen.

Aanvulling:
Mocht het door onvoorziene omstandigheden langer dan 7 werkdagen duren voordat wij je bestelling kunnen uitleveren, ontvang je hierover per e-mail bericht. Wij geven dan ook de verwachte verzend-datum aan. Voor meer informatie over onze leveringsvoorwaarden zie voorwaarden.